Mijn Minnaar Begrijpt me niet

10 Jaar relatietherapie in de 20e eeuw

Eis en weder dienende komt volgend jaar mijn boek uit. Het meeste materiaal heb ik liggen, verzameld in 10 jaar relatietherapie. Over de vorm is overleg met de uitgever en de interventies in het boek komen uitgebreid aan bod in een workshop. De titel van het boek is: “MIJN MINNAAR BEGRIJPT ME NIET”. Subtitel, “10 jaar relatietherapie in de 20e eeuw.

De voorlopige opzet van het boek is als volgt:

(voorlopig omdat de uitgever er nog overheen moet plassen)

 

 

  1. Do’s and dont’s
  2. Praktijkvoorbeelden
  3. Interventies
  4. Begeleiding
  5. Systemisch werken, werken met delen
  6. Het moderne paradigma van de relatietherapie
  7. Hypnotherapie in de praktijkruimte

De discussie met de uitgever nu is o.a. of het een boek voor therapeuten of juist voor stellen en partners zou moeten worden. Wat dit wordt zal zich gaandeweg wel uitwijzen. En ik  ben oud dus ik wil een ‘echt’ boek. Jullie zijn vast jonger, dus misschien willen jullie wel een E-book. Het leuke van een E-book is wel de uitgebreidere mogelijk van doorlinken naar literatuur en artikelen. Goedkoper te maken en dus ook goedkoper in aanschaf. 

Wie mij kent zal weten dat ik met praten geen probleem heb. Schrijven is echter nieuw voor me en op de facebook pagina van mijn praktijk: https://www.facebook.com/relatiecoaching/, schrijf ik mezelf met mijn verzamelde materiaal naar het boek toe. Veel onderwerpen  voor het boek, zullen hier dus aan de orde komen.

Heb je vragen of ideeën:

.

Mijn minnaar begrijpt me niet……
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
%d bloggers liken dit: